Faith D. – Opel Antara 2.0CDTI 127Pk

Vandaag geweest voor een tuning. Opel antara 2010. Was 127pk en 300nm Nu 190 pk en 416nm Wow… wa een verschil. Niet alleen bij het optrekken maar algemeen draait mijn auto zo goed… het voelt fantastisch . duurde maar een uurtje. Testrit gemaakt. En ze bekeken het nog grondig na of alles perfect was. Heel vriendelijke mensen. Uitstekend werk geleverd. Dikke merciii

Frank. – Mini Cooper S F56 JCW 231Pk

Hoi, gisteren langs geweest voor stage1 en ben aangenaam verrast, heel spontane en leuke ontvangst, alle nodige informatie werd netjes meegedeeld en het meest belangrijke, ik herkende mijn wagentje niet meer. Van stock gegevens 236pk en 350nm naar 292pk en 402nm, wat een verschil!! Een zeer blije klant 😉 Doe zo verder. Frank

Nico DN. – VW T5 2.0TDI

Alvorens de effectieve tuning plaatsvindt wordt de motor met de computer uitgelezen… Bij mijn VW T5 2.0Tdi werden er twee foutmeldingen ontdekt die een neg. invloed zouden kunnen hebben op de motor, zèlfs zonder tuning, en dit wordt u dan ook eerlijk meegedeeld…Foutmeldingen waar ik helemaal niks van afwist of waar ik zelfs niks van merkte… Daarom werd door de mensen van APEC wijselijk besloten eerst een diagnose te laten uitvoeren in een erkende VW-garage naar eigen keuze…en dit te laten oplossen… Heb de effectieve tuning dus nog niet laten uitvoeren maar zie wel al in dat ze eer willen halen uit hun werk en dat ze een motor met respect behandelen…binnen de veiligheidsmarges! Want er werd me tevens uitgelegd… Read More →

Bastiaan – Audi Q7 3.0TDI

Hallo, Eergisteren hebben jullie mijn motor getuned. Het verschil is verbluffend. Ik heb een grote luxeauto waarin ik graag rustig confortable rij. Maar als ik op de gas duw heb ik graag dat hij reageert en mag het sportief zijn. En daar zijn jullie in geslaagd. Het is een plezier om te merken dat hij vanaf 80 km/u geen terugval meer vertoont maar gestaag zijn snelheid blijft opdrijven. Ook heb ik geen schokken of zeer korte versnellingen. Duw ik de gas helemaal in, dan voel je dat je 80pk en 80Nm meer hebt! Ook heb getest of hij nu ook economischer rijdt, en ja hoor. Heb een trip gedaan van 130 km met een stuk fille en had maar een… Read More →

Christophe – Multitronic Tuning

MT is daarjuist aangepast door apec en owee in het naar huisrijden na wat testen zeer tevreden ! het vermogen blijft komen zonder dip. en vertrekken gaat ook zeer soepel ! voor wie nog twijfelt  gewoon doen toppie.

Geofrey V.

Snelle service ! Vriendelijk En zeer goede prestaties Dankuwel APEC !

Mathieu B.

Ben enorm verschoten van de klantvriendelijkheid, service en efficiëntie. De auto stond al op de testbank nog voor we onze naam op ons invulformulier konden zetten. Knap werk!

Mathieu V. Renault Clio RS

Apec is een chiptuner waar ik me geen nummertje voel, wat ik wel ervaarde bij andere chiptuners. Keep up the good work guys ! Geen grootsdoenerij, gewoon pure skills!

Hilde R. Skoda Yeti 1.2TSI

Vriendelijke en sympathieke mensen die de nodige uitleg geven en uiterst bekwaam omgaan met auto en clienteel! De service is TOP!

Davy G. BMW E90 335i

Mijn 4de wagen daar laten tunen & nog steeds ZEER tevreden! Mensen met kennis van zaken, betrouwbaar, goeie service, .. Chapeau!! 😉 Keep up the good work!

Thierry T. VW T5 BiTDI

Dag heren Ik wil gewoon maar eens laten weten dat ik zeer tevreden ben over de prestaties nu, ze zouden hem in de fabriek zo moeten afleveren. Mocht je eventueel een klant hebben die per se eerst een testrit wil doen om het verschil te voelen mag je altijd contact opnemen.

Junior Hemelaer

Een schitterend resultaat gekregen op mijn Audi A4 2.0 TDI 120pk. Kwaliteit en een schitterende after-service!