APEC Belgium is ontstaan uit de passie voor auto’s van drie ingenieurs. Hun filosofie is een bedrijfsklimaat te creëren waar kwaliteit en klantencontact primeren op kwantiteit en omzet. Reeds vanaf het begin claimt APEC enkel te investeren in zaken die echt een meerwaarde bieden aan hun klantencontact en service of aan de kwaliteit van hun product/dienst. Deze filosofie is nog steeds de rode draad doorheen het bestaan van APEC.

APEC is een relatief klein bedrijf maar levert een grootse service met oog op de beste kwaliteit. Geen hippe wachtzaal met veel dure wagens, maar een gezellig kantoortje met verse koffie en een hele comfortabele sofa waaruit u van begin tot eind uw wagen in het oog kan houden of alles van dichtbij kan mee volgen.

Hoger vermogen, meer rijplezier en lager verbruik

s5Door middel van het aanpassen van specifieke parameters in het motor management verhogen wij het vermogen en rendement van de motor. De aanpassing gebeurt op maat en binnen de veiligheidsmarges van uw voertuig, of u nu met een wagen met een lichte motor rijdt of met een 10 cilinder turbo motor, wij dragen de grootste zorg voor uw wagen, wij beschouwen elke wagen als een project individueel, bij ons bent u geen nummer. Zo blijft uw wagen 100% betrouwbaar en kan u zorgeloos van het extra vermogen genieten.

 

Betrouwbare chiptuning op maat, voor quasi elk type wagen

Met meer dan 15 jaar ervaring (oprichting in 2008) in het vak, optimaliseert APEC Belgium de meeste merken en autotypes met vakwerk performance en economic chiptuning, of nog vaker de combinatie van beide. Onze software optimalisatie en individuele instellingen voor elke wagen zorgen voor de ideale rijbeleving.

APEC Belgium is actief in België en heeft actieve verdelers in heel Europa & Zuid-Afrika. We zijn hét referentiepunt voor bewezen maatwerk.