APEC Belgium is ontstaan uit de passie voor auto’s van drie ingenieurs. Hun filosofie is een bedrijfsklimaat te creëren waar kwaliteit en klantencontact primeren op kwantiteit en omzet. Reeds vanaf het begin claimt APEC enkel te investeren in zaken die echt een meerwaarde bieden aan hun klantencontact en service of aan de kwaliteit van hun product/dienst. Deze filosofie is nog steeds de rode draad doorheen het bestaan van APEC.

APEC is een relatief klein bedrijf maar levert een grootse service met oog op de beste kwaliteit. Geen hippe wachtzaal met veel dure wagens, maar een gezellig kantoortje met verse koffie en een hele comfortabele sofa waaruit u van begin tot eind uw wagen in het oog kan houden of alles van dichtbij kan meevolgen.

Hoger vermogen, meer rijplezier en lager verbruik

apec-belgium-chiptuningDoor middel van het aanpassen van specifieke parameters in het motor management verhogen wij het vermogen en rendement van de motor. De aanpassing gebeurt op maat en binnen de veiligheidsmarges van uw voertuig. Zo blijft uw wagen 100% betrouwbaar en kan u zorgeloos van het extra vermogen genieten.

 

Betrouwbare chiptuning op maat, voor elk type wagen

Met gecombineerd meer dan 20 jaar ervaring in het vak, optimaliseert APEC Belgium de meeste merken en autotypes met gespecialiseerde performance en economic chiptuning. Onze software optimalisatie en individuele instellingen voor elke wagen zorgen voor de ideale rijbeleving.

Gespecialiseerd in VAG/BMW software tuning

Dankzij de vele tijd die APEC Belgium investeert in ontwikkelling zijn wij op vele vlakken de pionier in Belgïe als het aankomt op lanceren van nieuwe zaken in de VAG en BMW wereld. Zo waren wij de allereerste tuner in België die de 1.6TDI kon tunen, de eerste met op maat DSG tuning, enzovoort. Naast onze uitgebreid aanbod aan software en hardwaretoepassingen, is APEC Belgium een gespecialiseerde partner in VAG/BMW-software tuning. We ontwikkelen naast software ook hardware die voldoet aan uw specifieke behoeften.

APEC Belgium is actief in België en heeft actieve verdelers in heel Europa & Zuid-Afrika. We zijn hét referentiepunt voor auto chiptuning.

 

Chiptuning op maat