Het exact vermogen van uw wagen weten?

CayenneBij APEC Belgium kan u terecht voor een vermogensmeting van uw wagen. Wij bieden tevens de mogelijkheid om de maximumsnelheid te testen en om specifieke rijomstandigheden te simuleren zoals een aanhanger, het rijden bergop, enz. Onze vermogensbank kan dus ook ingezet worden bij het zoeken en oplossen van specifieke problemen voor garages.

Waarom meten bij Apec Belgium?

Onze Bapro-testbank is afkomstig van een Italiaanse fabrikant van vermogensbanken. Bapro onderscheidt zich van zijn concurrenten door zijn hoogstaand kwaliteitsmateriaal, uitgebreide functies, geavanceerde software en lichte rollen die een correcte meting zonder overbelasting van banden te garandeert. Onze vermogensbank is geijkt en volledig ECE conform (uniek!)

Bovendien is Bapro huisleverancier van enkele bekende merken zoals FCA (Alfa Romeo, Fiat, Maserati, …), Citroen, Porsche, Ducati, Benelli, Harley Davidson, TM Racing, Suzuki, KTM en nog vele anderen.

Bapro is de enige producent die vermogensbanken aflevert mét homologatieattest!

Onze voordelen

  • Dubbele rem (voor en achteras) van Frenelsa (laat ons toe vermogens tot boven 2000Pk probleemloos te meten en te remmen, live mapping is dus perfect mogelijk)
  • Simulatie van verschillende rijcondities (bergop, zwaar geladen, aanhanger, … )
  • Maximumsnelheidstest mét weerstandsimulatie
  • Grote maar lichte onderling gelinkte gegroefde rollen zorgen voor een perfecte meting zonder slip en zonder onnodige belastingen van de banden
  • Geïntegreerde bandentemperatuur controle module, de software geeft aan wanneer de bandentemperatuur te hoog dreigt te gaan
  • Remmen met onafhankelijke sturing (Tricore processor controlled), zelfs bij PC crash zal de meting veilig worden afgebroken om schade aan de wagen te elimineren
  • Geïntegreerd weerstation voor een perfecte vermogensmeting met automatische correctie factor (DIN, SAE, …)
  • Bijzonder krachtig koeling systeem (luchtsnelheden van meer dan 180Km/h kunnen worden gereproduceerd, zoals veelal vereist voor wagens met hogere vermogens)

Wat is de prijs?

  • Prijzen op aanvraag

De vermogensbank huren mét testbankoperator?

Contacteer ons voor uw offerte op maat
Gelieve ervoor te zorgen dat de wagen zich in een technisch correcte (uitlijning, bandenspanning, ophanging, enz.) en propere staat bevindt voor u deze aanbiedt voor een vermogensmeting. Voor wagens met moeilijk bereikbare vastmaakpunten (chassis, sleepogen, enz.) zal een supplement aangerekend worden. Sterk verlaagde wagens kunnen niet op de vermogensbank, keuringshooogte is vereist!