Stages 1+, 2, 3, …
Sinds kort kan u in onze configurator geen Stage 1+, 2, 3 enz stages meer terugvinden, we lichten even toe waarom.
Elk project is uniek (het gewenste vermogen, de gewenste onderdelen en het budget) daarom vragen wij om bij ernstige interesse contact op te nemen voor een vermogensopgave op maat, uniek voor jouw project met respect voor ieders budget.
Het voordeel van een offerte op maat is dat wij op het moment van uw aanvraag zoeken naar de beste voorwaarden bij onze leveranciers (we trachten dan bijvoorbeeld bestellingen te groeperen om betere te onderhandelen voor onze klanten), de meest courante en vooral meest betrouwbare onderdelen en welke combinaties het voordeligst of interessantst kunnen zijn voor u.

 

Enkele voorbeelden:

downpipe

 

Een Decat(*) downpipe is niet ECE conform, maar wel een stuk goedkoper dan een ECE
gekeurde downpipe met sportkatalysator

 

 

 

eventuri

 

Een Eventuri intake kost vaak een veelvoud van een alternatief, maar dit is misschien geen vereiste voor jouw project

 

 

 

 

APEC staat ook bij grotere upgrades vooral voor betrouwbaarheid, kwaliteit en service.
Wij leveren maatwerk, écht maatwerk op basis van datalogging, vermogensmetingen en zelfs semi realtime tot echt realtime programming (maptracing & editing met officiële top end apparatuur en software zoals bFlash® bTrace® bLog® en EVC Winols® waar lang niet elke tuningfirma toegang toe heeft.)

 

Ik wil méér vermogen dan u opgeeft
Indien u op zoek bent naar het maximale vermogen voor uw setup bent u wellicht beter af bij collega’s van ons. Wellicht nemen zij het minder nauw met de betrouwbaarheid van uw wagen of werkt hun vermogensbank anders. Onze vermogensbank van Bapro®, type BPA-4R HP met TÜV en ECE keuring en automatische ijking laat enkel metingen onder condities zoals bij de constructeur toe.

(*) Decat, katalysator, roetfilter, GPF/OPF verwijderen is in de Europese unie niet toegelaten voor
gebruik op de openbare weg.

 

Contacteer ons